Välkommen till Svenska Bioteket!

Din trygga leverantör när det gäller kosttillskott av hög kvalitet - här hittar du produkterna.

Många är dessutom veganska, gluten- och laktosfria.

kunskap och service är ledord i företaget.

Företaget är medlem i branschorganisationen Svensk Egenvård.

välkommen att kika runt bland sidorna. Du kan enkelt beställa hem dina varor från webshopen men du hittar även tips och information om vad Cecilias Naturterapi kan hjälpa dig med.

Svenska Biotetket - Ditt naturliga val när du behöver extra stöd i livet!

Nyheter! Tre nyttiga bekantskaper

Vi har under en längre tid letat efter alternativ till Omnidepå och har nu hittat 3 produkter som vi varmt kan rekommendera.

De skiljer sig åt i innehållet och har mer specifika målgrupper än Omnidepån som var allround. Men olika åldrar och aktivitetsnivåer behöver varierad support för bästa effekt så nu presenterar vi stolt Multisport, Senior och Multivitamin.
Produktnamnen ger viss vägledning och du kan läsa mer om respektive produkt i vår webshop. Välkommen till nya bekantskaper, vi är säkra på att du ska bli lika nöjd med dessa som Omidepån.

Höstmys

Naturen börjar skifta skepnad och det är dags för höstmys. Ta en skön promenad för att upptäcka hur färgerna förändras och njut sen av en värmande kopp örtte, valt utifrån dina önskemål och behov. Här hittar du din favorit. Toppa med att tända ett ljus och låt dig förtrollas av dess låga. Tillsammans blir det en rejäl dos återhämtning. Hösten är tiden då vi ska låta oss ta det lugnare och låta själen komma ikapp.

Frågor eller funderingar på vad mer som kan stärka dig inför den kommande vintern?

Välkommen att kontakta oss på: 070 – 580 53 38 eller kontoret@bioteket.se

Utökat utbud av tjänster

företagets utbud av tjänster växer - vi erbjuder nu även frekvensterapi. Oberon är ett instrument för både analys och behandling och som har Referens-värden för kroppens alla organ men även för ett stort antal mikroorganismer. Efter inledande skanning (av hela kroppen eller endast enskilda platser i kroppen) kan en fördjupande analys ske av specifika organ och funktioner. Analysen ger information om belastningar i kroppens organ. Oberon markerar och graderar både patologiska belastningar och prioriterar mikroorganismer som stör kroppen. För att stärka organ och funktioner kan personen få balanserande frekvensterapi.

Välkommen att boka tid!

Vårt populära te har fått ny förpackning

Vårt populära Ört & Hälsote har bytt till brun papperspåse. Men innehållet i alla 7 teer är fortfarande det samma och lika välgörande. Är det dags att fylla på inför sköna myskvällar i soffan? Du beställer enkelt här.

Symbioplex Trio är här

Vår storsäljare Symbioplex Duo har blivit Symbioplex Trio. Produkten är uppdaterad utifrån senaste forskningen och innehåller numera 3 olika mjölksyrabakterier med totalt 3 miljarder bakterier per kapsel. Du kan beställa den här.

Tillagd i varukorgen