Företaget

 

SVENSKA BIOTEKET AB startade sin verksamhet 1979. Några år senare blev företaget medlem i Hälsobranschens Leverantörsförening.

SVENSKA BIOTEKET AB marknadsför hälsopreparat. Vår enskilt största produkt är SYMBIOPLEX DUO. Det är ett preparat som innehåller två olika gynnsamma bakteriekulturer för mage och tarm. Inom dessa mjölksyraproducerande bakterier/probiotiska bakterier genomförs och pågår ständigt nya väldokumenterade studier. SYMBIOPLEX DUO är ett väl beprövat kosttillskott.
Vi har flera olika storsäljare inom kosttillskott, både egna preparat men också många som vi efter senaste forskning tar in och marknadsför. Hälsobranschen är ett område i ständig förändring så det gäller att hänga med!

SVENSKA BIOTEKET AB levererar till i huvudsak tre kundgrupper; Hälsokostbutiker, Terapeuter och grossisterna HKC, Life LE Logistics AB och EVD. Men även privatpersoner är en stor viktig kundgrupp!

SVENSKA BIOTEKET AB´s målsättning:

– Att marknadsföra produkter av hög kvalitet och sammansättning.

– Att ge snabb och god service.

SVENSKA BIOTEKET AB är också ett företag som arbetar med naturterapeutiska behandlingar, helande för kropp och själ, samtal och örtmedicin.

 

Svenska Bioteket

Grangårdsgatan 14
281 37 Hässleholm


Ordertel: 070-5805338

Kontorstid: Tis-Tors 9.00-15.00


kontoret@bioteket.se